For publikum

Trene på Skogli?

Grunnet fare for korona smitte og ivaretakelse av personer i risikogruppen, har vi stengt treningssalen for alle personer som ikke er innlagt på Skogli. Se oppdatert informasjon her.

Skoglis treningssal og basseng er åpent for publikum. Tilbudet fungerer som et hvilket som helst treningssenter, hvor du kan komme å få brukt våre treningsfasiliteter.
Det kan kjøpes månedskort, men også engangs billetter
Billetten for å trene koster 50.-
Ønsker du å trene samt benytte bassenget etterpå, koster det 75.-
Mer om dette tilbudet finner du her.

Livsstilsmedisin

Fra og med 8. mai 2018, starter Allan Fjelmberg (lege ved Skogli), opp med et nytt tilbud; Livsstilsmedisin.
Livsstilsmedisin fokuserer på å behandle de underliggende livsstilsrelaterte årsakene eller medvirkende faktorene til sykdommer.
All informasjon, timebestilling osv. finnes på egen hjemmeside.

Andre tilbud

Grunnet fare for korona smitte og ivaretakelse av personer i risikogruppen, har vi stengt alle tilbud for personer som ikke er innlagt på Skogli. Se oppdatert informasjon her.
Skogli har også flere andre tilbud som lokalbefolkningen i Lillehammer kan benytte seg av. Vi har tilbud om massasje, basseng, fysikalsk behandling og flere andre tilbud.

Bassengtrening for alle

Grunnet fare for korona smitte og ivaretakelse av personer i risikogruppen, har vi stengt bassenget for alle personer som ikke er innlagt på Skogli. Se oppdatert informasjon her.
Vi leier ut bassenget til grupper/personer. Oversikt og kontaktinformasjon finners her.

Hotellrom

Grunnet fare for korona smitte og ivaretakelse av personer i risikogruppen, leier vi ikke ut rom de kommende uker. Se oppdatert informasjon her.
(Vi har også enkelte rom som leies ut som hotellrom.)